Groot Hollandpaviljoen op de IPAC 2017 Kopenhagen

Van 15 mei tot en met 17 mei staan we met 10 bedrijven IPAC 2017 in Kopenhagen. Daar werd door de Nederlandse Ambassade een officiele borrel georganiseerd op "het terras" in het Bella Center. De Nederlandse ambassadeur de heer Henk Swartkouw en Yvette Entius heten iedereen van harte welkom en open de borrel.

Op de 8e Internationale Particle Accelerator Conference, IPAC'17 die plaats zal vinden in het Bella Center in Kopenhagen in Denemarken van 14 mei - 19, 2017 gaan we een Hollandpaviljoen organiseren. Er hebben zich al 13 deelnemers aangemeld. Er is plaats voor maximaal 20, dus u kunt zich nog steeds vrijblijvend opgeven met het formulier onderaan deze pagina. Op 22 maart organiseren we een Deelnemersbijeenkomst, daar maken we de plannen bekend en kunt u wensen aangeven. De Ambassade van Kopenhagen steunt ons bij het organiseren van de IPAC en er is iemand van de Ambassade tijdens de Deelnemersbijeenkomst aanwezig die een presentatie zal geven. Het programma van de Deelnemersbijeenkomst is te vinden op: Deelnemersbijeenkomst IPAC & Hi-Lumi

Zet 22 maart vast in uw agenda. Na de Deelnemersbijeenkomst krijgt u de kans om uw deelname in te trekken, maar als u zich vast opgeeft houden we u op de hoogte en bent u verzekerd van een plaats in dit Hollandpaviljoen.

 

IPAC'17 wordt georganiseerd door de Europese spallatiebron ERIC (Lund, Zweden) en ondersteund door zowel MAX IV (Lund, Zweden) en Aarhus University (Denemarken). De ESS bouwplaats en MAX IV zijn binnen een uur rijden van het conferentiecentrum. Tours voor een bezoek aan beide faciliteiten zal worden aangeboden. Aarhus University biedt een tour naar de ISA hoge helderheid synchrotron opslag ring, ASTRID2.

Waarom deze Handelsmissie interessant voor u is leest u in de onderstaande flyer. Daarin staat meer informatie over deze missie naar IPAC2017. Als u op eigen gelegenheid naar de IPAC gaat dient u zich via de externe aanmelding te registreren direct bij de IPAC zelf. Voor meer informatie over IPAC2017, zoals hotel accomodatie met aantrekkelijke korting en het volledige programma, is te vinden op de officiële site: https://ipac17.org/

De kosten van deelname zullen nooit hoger dan €2000,- zijn. We zijn een subsidieaanvraag aan het indienen en afhankelijk daarvan, en van het aantal deelnemers, kunnen de kosten lager uitvallen. Reis- en verblijfskosten voor Kopenhagen zijn voor eigen rekening van de deelnemers. Ook verzorgen wij het vervoer van de standmaterialen en -inrichting.

Omdat de Nederlandse Permanente Comité voor de grote wetenschappelijke infrastructuur bekendgemaakt heeft dat ESS is opgenomen in de Nationale Roadmap is deze missie van extra belang. De plaatsing op de Nationale Roadmap brengt Nederland een stap dichter bij volledige lidmaatschap van de Europese spallatiebron ERIC. En vergroot de kansen voor Nederlandse bedrijven om mee te bouwen aan deze Big Science Faciliteit.

http://www.nwo.nl/actueel/nieuws/2016/33-onderzoeksfaciliteiten-en--clusters-prioriteit-voor-nederlandse-wetenschap.html

https://europeanspallationsource.se/article/netherlands-moves-closer-full-eric-membership

 

U kunt de bedrijvenbrochure hier vinden.

 

 

Datum: 
zondag, 14 mei, 2017 tot vrijdag, 19 mei, 2017

De opzet van deze missie is gelijk aan de missie naar Dresden drie jaar geleden. Toen hadden we een Dutch Lane die veel belangstelling trok en het bleek een succesformule. Dit jaar dus een Dutch Archipel van twee eilanden met een straat ertussen die we helemaal zullen innemen. Ook hoort een netwerk event met een Officiële Opening, waarvoor we weer veel uitnodigingen gaan versturen, tot het plan van deze IPAC. Op de Deelnemersbijeenkomst 22 maart zullen we alle plannen ontvouwen. Een tip van de sluier:

  • De speciale Engelse pagina voor de buitenlandse bezoekers van de IPAC:
  • De deelnemersbijeenkomst voorafgaand aan de missie:
  • De Flyer voor het werven van Nederlandse bedrijven tbv de missie:
  • Een  opening en een Cocktailparty
  • Een speciaal missieboekje
  • Publiciteit bij delegaties van ESS, CERN, ESRF en andere bezoekers van IPAC17
  • Inclusief toegang tot alle programmapunten (presentaties, netwerk events en excursies) van IPAC17

 

Contact: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: 
afhankelijk van toekenning subsidieaanvraag max 2000,- per MKB

 
Het ILO-net is onderdeel van de institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

The ILO-net is part of the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO)

      
Contact:
Gerard Cornet


Backoffice manager:
Jacqueline de Jong