Zesde International Particle Acceleration Conference, IPAC15

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
Datum: 
zondag, 3 mei, 2015 tot vrijdag, 8 mei, 2015
Locatie: 
Richmond Viginia, VS

De Zesde International Particle Acceleration Conference (IPAC) wordt gehouden in Richmond Viginia, US, van 3 tot 8 mei 2015. Tijdens deze conferenties wordt een industriebeurs gehouden waar in vorige jaren bedrijven uit alle werelddelen aan meededen.

De IPAC is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis die telkens in een ander werelddeel wordt gehouden en is voortgekomen uit de samenwerking van drie PAC's die elk in hun eigen werelddeel plaatsvonden.

Voor de IPAC 2015 is het plan opgevat om net als in 2014 met een delegatie van Nederlandse bedrijven een (grote) stand in te schrijven, afhankelijk van het aantal belangstellenden. De Duch Lane op de IPAC14 was in 2014 een groot succes, waar 10 Nederlandse bedrijven aan deelnamen. Zie deze link voor een verslag van IPAC14.

Ook in Richmond willen we weer van de partij zijn. Dat zullen we opnieuw doen onder de naam Dutch Scientific en we willen aldoende ruimschoots aandacht trekken met Holland Branding. De kosten van een dergelijke missie zijn ongeveer15 K€. Deels wordt daarvoor sponsoring gezocht en deels hoofdelijk te betalen door de deelnemende bedrijven. Het minimum aantal deelnemers om dit te organiseren stellen we op vijf. We willen ook de mogelijkheid bieden om wel vertegenwoordigd te zijn als bedrijf op de IPAC maar niemand mee te sturen naar Dresden. In dat geval zal de ILO optreden als waarnemer namens dat bedrijf.

Meer informatie kunt u op de officiële IPAC15 website vinden.

Om in te schatten of we een dergelijke missie kunnen organiseren graag een mail aan: klopping [at] nikhef.nl (subject: IPAC15, body: Hierbij%20geeft%20ondergetekende%20zich%20vrijblijvend%20op%20voor%20de%20Nederlandse%20stand%20op%20IPAC15%20in%20Richmond.) (Rob Klöpping). Opgave voor de Nederlandse stand op IPAC15 in Richmond is vrijblijvend.

Kosten: 
maximaal 2500 per deelnemer