Themasessie SpaceNed: "Doing business with ESA" 16 juni 2017

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Beste SpaceNed-leden,

Zoals besproken op de laatste ALV organiseert SpaceNed een themasessie rondom zaken doen binnen ESA programma's. De themasessies van SpaceNed zijn bijeenkomsten die wat dieper ingaan op een specifiek onderwerp en zijn met name bedoeld voor experts en geïnteresseerden onder onze leden. In de themasessie 'Doing Business with ESA' gaan we dieper in op de ESA programma's waar Nederland op heeft ingeschreven en hoe het proces in elkaar steekt om tot aanbiedingen en contracten te komen.

NSO licht de inschrijvingen en specifieke randvoorwaarden voor de verschillende programma’s  toe (bijv. ARTES en GSTP) in deze themasessie.

Vanuit het ESA SME office is er een afgevaardigde aanwezig die het pallet van ondersteuning dat men aan de industrie aanbiedt vanuit het ruimtevaartagentschap zal presenteren. Zoals onder andere de trainingsmogelijkheden in het schrijven van voorstellen. Daarnaast zullen een aantal van onze leden hun ervaringen, tips & tricks delen om ook de invalshoek vanuit de sector te kunnen toelichten.

Deze themasessie zal plaats vinden op vrijdag 16 juni van 10:00 tot 13:00. (De locatie hangt nog even af van het totaal aantal aanmeldingen; hierover wordt u later geïnformeerd).

Het voorlopige programma voor de themasessie 'Doing Business With ESA' is  als volgt:

09:30 - 10:00:   ontvangst

10:00 - 10:00:   opening

10:00 - 10:45:   ESA inschrijvingen en ESA programma’s voor Nederlandse Deelname - NSO

10:50 - 11:30:   Mogelijkheden voor ondersteuning en training vanuit ESA - ESA SME Office

11:30 - 11:45:   pauze (koffie & thee)

11:45 - 12:30:   Ervaringen vanuit de sector - Airbus, Cosine, NLR

12:30:              Afsluiting en einde

Aanmelden kan vanaf heden via een email aan het secretariaat: secretariaat [at] spacened.nl . Graag ontvangen wij naam en e-mailadres van de persoon/personen die u aanmeldt voor deze sessie. Wij zijn uw aanmeldingen graag uiterlijk vrijdag 9 juni a.s. tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Paulien Schreuder

Secretariaat

Datum: 
vrijdag, 16 juni, 2017
Locatie: 
De locatie hangt nog even af van het totaal aantal aanmeldingen; hierover wordt u later geïnformeerd.