Big Science Business Forum 2018

Alle stands voor het BSBF waren binnen een kwartier uitverkocht, maar ILO-Net heeft kans gezien om een grote stand op een prominente plaats te bemachtigen. Daar gaan we een Holland Paviljoen van te maken. Graag nodigen we bedrijven uit om daar een plaats op te reserveren. We praten over 15m2 dus geef je snel op via onderstaande formulier. Bovendien houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen als je je hebt opgegeven. Deelname aan het Holland Paviljoen wordt toegekend in volgorde van aanmelding, bij teveel aanmeldingen kom je op een wachtlijst. Je kan natuurlijk altijd ook zonder stand, op eigen gelegenheid naar Kopenhagen gaan. Geef je daartoe rechtstreeks op bij BSBF. Voor details zie de website:

https://bsbf2018.org/

Belangrijk: registraties tegen een gereduceerd tarief  (340 Euro i.p.v. 430 Euro) is mogelijk t/m 15 november. Dit is tevens de deadline voor aanmelding als deelnemer aan de stand van het Holland Paviljoen.

Deelnemers aan de stand moeten zich ook rechtstreeks bij BSBF registreren en tevens een informatieformulier over hun bedrijf invullen. Deze informatie zal voor verdere profilering in het kader van BSBF worden gebruikt.  Over deze en andere zaken betreffende de stand zullen de deelnemers verder worden geïnformeerd. Het Holland Paviljoen is vanzelfsprekend graag gastheer voor iedereen die naar de BSBF gaat.

Dit is de eerste editie van het BSBF geïnspireerd op het ITER Bussiness Forum, maar nu doen alle belangrijke Big Science instituten mee. Het zwaartepunt van dit evenement ligt net als bij het IBF op meet and matchgesprekken. Daarnaast zullen er een aantal plenaire bijeenkomsten worden gehouden met gerenommeerde BS-sprekers.

 

 

 

Datum: 
maandag, 26 februari, 2018 tot woensdag, 28 februari, 2018
Locatie: 
Tivoli Kopenhagen
Kosten: 
een kleine bijdrage, BFBS-fee plus reis- en verblijfkosten

Meld je via het onderstaande formulier aan voor deelname aan het Holland Paviljoen op BSBF2018. De velden met een * zijn verplicht.

Deelname in volgorde van aanmelding, bij teveel aanmeldingen kom je op een wachtlijst. Op eigen gelegenheid naar Kopenhagen gaan maar zonder stand? Kan als gewone bezoeker, geef je rechtstreeks op bij BSBF.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
1 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.