Precisiebeurs 2017

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Op 15 en 16 november 2017 vindt de Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven.
De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt voor precisietechnologie en heeft een internationale reputatie.

We organiseren een Big Science Lezingenprogramma in de Baronie zaal, waar Big Science instituten vertellen over hun toekomstplannen en de kansen voor bedrijven.

We verwachten diverse  delegaties van diverse BS-instituten die bovendien ook meedoen aan het Brokerage Event.

Registratie voor de Precisiebeurs is zoals altijd weer gratis: https://inschrijven.mikrocentrum.nl/form.php?project=312352&language=1

CERN BIC Event

Aan de vooravond van de Precisiebeurs organiseren we op 14 november een CERN Entrepreneurship Day. Iedereen die er over denkt om een bedrijf te starten en op zoek is naar een potentiële technologie wordt uitgenodigd onm een idee in te sturen. CERN heeft veel geschikte technologiën op de plank liggen die wachten op een echte ondernemer die ermee aan de slag wil. Bekijk de flyer en schrijf je in.

Deze dag wordt georganiseerd door het KT-office van de  University of Amsterdam, het Ace venture lab,  het Mikrocentrum organisator van de Precisiebeurs en Nikhef. CERN stuurt een delegatie van KT-officers naar Veldhoven.

Met een workshop vind je business opportunities, oefen je pitching skills en krijg je de kans om in teams een business case op te zetten. Doelgroep is fysica en technische academici met ondernemingszin.

Datum: 
woensdag, 15 november, 2017 tot donderdag, 16 november, 2017
Locatie: 
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven