Na Holland@CERN nog een dagje naar Grenoble

In Grenoble is het Europese synchrotron ESRF gevestigd dat de komende jaren aan een grote upgrade bezig is. Eind van het jaar wordt het gesloten om een volledig nieuwe versneller te installeren. Ook krijgen beamlines  een upgrade. Nederland heeft samen met Belgie een eigen beamline en eind 2017 is besloten om een extra beamline erbij te kopen. Die moet nog volledig worden ingericht met apparatuur. Achtergrond info over ESRF op:

https://www.bigscience.nl/nl/esrf

Datum: 
donderdag, 8 februari, 2018
Locatie: 
Grenoble

Het is een ééndaags bezoek op donderdag 8 februari, we beginnen vroeg en eindigen laat, dus het is verstandig om op de vooravond, woensdag, naar Grenoble te gaan. Met de auto, of vliegen via Lyon of Genève. Dus minstens één overnachting, maar bijvoorkeur twee.

Het programma is in ontwikkeling, maar we zullen daar met vier of vijf bedrijven zijn. Het plan is dat ieder bedrijf in de gelegenheid wordt gesteld om in een plenaire zaal een 20 minuten durende presentatie te geven voor inkopers, fysici en ingenieurs van ESRF. Verder een introductiepraatje en een korte rondleiding in het synchrotron. Verder een bezoek aan onze eigen beamline (Dubble), een lunch met Inkopers en in de namiddag B2B gesprekken met fysici en ingenieurs. Het wordt een vol programma, vandaar dat het slim is om rekening te houden met uitloop op vrijdagmorgen.

meld je aan op onderstaand formulier.

De deelnemende bedrijven die zich al hebben aangemeld zijn:

FMI HighTech Solutions

Kusters & Bosch FMI B.V.

Mevi Group

Vermeulen Metaal B.V.

IncaaComputers

Wil je ook mee, geef je dan snel op via onderstaand formulier.

 

Kosten: 
gratis, alleen reis- en verbljifskosten

Meld u via het onderstaande formulier aan voor deze activiteit. De velden met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
6 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.